Velkommen til Finanssektorens Feriefond

Lodtrækning til udlejning i 2017

Fra den 3. februar 2017 klokken 10.00 åbner vi for booking og deltagelse i lodtrækning af Finanssektorens Feriefonds ferieboliger i uge 21-52 i 2017.
Vær opmærksom på, at du kan oprette lodder frem til den 16. februar kl. 23.59. Der foretages lodtrækning den 17. februar kl. 10.
Når lodtrækning har fundet sted, får alle direkte besked via mail, om de har fået tildelt en bolig eller ej. Tilbagemeldingen skal ske senest den 24. februar kl. 23.59. Godkender du din gevinst i lodtrækningen, skal du også betale med det samme. Den 25. februar kl. 10 frigives de ferieboliger, der ikke blev udlejet ved lodtrækningen.
Når du booker en feriebolig, skal du betale for ferieboligen med det samme, og du får en mail, der bekræfter din booking, og den nøglekode, som du skal bruge for at komme ind i ferieboligen.
Hvis du vælger en feriebolig, og du alligevel ikke får lejlighed til at booke denne, så kan det skyldes, at der er 2 personer, der er gået i gang med at booke den samme feriebolig på samme tid. I dette tilfælde er det den person, der først klikker på ”booking”, der får mulighed for at booke ferieboligen.

 
  • Log ind ved at skrive dit CPR nummer og dit fornavn.
  • Dit CPR nr. :
  • Fornavn / kodeord :
  • Har du tidligere booket online skal du blot logge ind. Er du ny bruger, skal du første gang klikke på 'Ny bruger' og udfylde din stamdata.

Login problemer?

Har du tidligere booket online skal du blot logge ind. Er du ny bruger, skal du første gang klikke på 'Ny bruger' og udfylde din stamdata.