Velkommen til Finanssektorens Feriefond

Ny lejlighed i Malaga / Spanien

Vi har nu fået en rigtig fin lejlighed til udlejning i Miraflores der ligger ½ times kørsel syd for Malaga lufthavn i Sydspanien. Lejligheden er til max. 4 personer og har havudsigt og pooladgang.
Lejligheden kan lejes fra d. 12.07.2017 og udlejning sker i hele uger fra onsdag til onsdag.
Bemærk: Booking åbnes op her på siden d. 22.06.2017 kl. 11.


Udlejning i 2017

Lodtrækningen er overstået og du kan nu booke de ferieboliger der måtte være ledige for resten af sæsonen. Bemærk pensionister kan stadig kun booke en måned før afrejse.
Når du booker en feriebolig, skal du betale for ferieboligen med det samme, og du får en mail, der bekræfter din booking, og den nøglekode, som du skal bruge for at komme ind i ferieboligen.
Hvis du vælger en feriebolig, og du alligevel ikke får lejlighed til at booke denne, så kan det skyldes, at der er 2 personer, der er gået i gang med at booke den samme feriebolig på samme tid. I dette tilfælde er det den person, der først klikker på ”booking”, der får mulighed for at booke ferieboligen.

 
  • Log ind ved at skrive dit CPR nummer og dit fornavn.
  • Dit CPR nr. :
  • Fornavn / kodeord :
  • Har du tidligere booket online skal du blot logge ind. Er du ny bruger, skal du første gang klikke på 'Ny bruger' og udfylde din stamdata.

Login problemer?

Har du tidligere booket online skal du blot logge ind. Er du ny bruger, skal du første gang klikke på 'Ny bruger' og udfylde din stamdata.